Matkailuneuvoja

Asiat, jotka sinun tulee tehdä ennen kuin varaat matkasi addCarilla! Ennen matkan varaamista ja auton vuokraamista jaamme hyödyllisiä neuvoja maihin ja kokemuksiin perustuen
car
car
AUTOMALLEILLA TÄRKEÄÄ: VALITSE OIKEIN!

Meillä on monia autotyyppejä katumaastureista, pakettiautoista ja taloudellisista, jotka sopivat kaikkiin budjetteihin. Matkasta riippuen sinun on valittava oikea auto. Monet esimerkiksi vuokraavat katumaasturin, kun he matkustavat perheen kanssa, kun pakettiauto on enemmän seikkailijalle ja tietysti taloudellinen on budjettihaluisille. Katso lisää autoistamme täältä.

LUE SIJAINTISIVUMME

Autojen lisäksi sinun pitäisi tietää enemmän paikasta, johon olet menossa. Olemme koonneet hyödyllisiä tietoja jokaisesta maasta. Sisältää asiakirjat, mutta myös parhaat paikat, joita sinun ei pitäisi missata. Olemme myös listanneet usein kysytyt kysymykset, joita sinun ei varmasti kannata jättää lukematta ennen matkalle lähtöä.

car
car
Tarkista kunkin maan käyttöehdot

Vaikka sinulla on hyödyllistä tietoa sijainnin sisällöstä, on aina parempi tarkistaa ehdot ongelmien välttämiseksi. Täältä löydät tietoa vähimmäisiästä, sakoista ja kunkin maan erityissäännöistä, jotka ovat erilaisia, joten on parempi tarkistaa.

KATSO BLOGISSA LISÄÄ KIINNOSTUVIA EHDOTUKSIA

Lisää hauskaa sisältöä löydät blogistamme. Meillä on monia artikkeleita, joista voi olla hyötyä matkallesi, joten et menetä kauniita paikkoja kaikkialla, missä olet menossa. Sen lisäksi julkaisemme myös sijaintisisältöä ja paljon muuta sosiaalisessa mediassa. Seuraa meitä siellä!

car
car
Tarkista Covid-19-säännöt

Sivumme yläreunasta löydät tiedot covid-19-päivityksistä. On tärkeää tarkistaa covid-säännöt turvallisuutesi vuoksi. Jokainen addCar-sijainti mukautuu vastaamaan paikallisiin standardeihin ja vaatimuksiin perustuvia henkilöstö- ja asiakassuojaprotokollia. Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.

VARAA ENNEN KUIN ON LIIKAA

Jos suunnittelet etukäteen, saatat saada paremman tarjouksen. Muista varata autosi hyvissä ajoin. Et ole ainoa, joka haluaa matkustaa ympäri Eurooppaa. Varsinkin kun halvimmat autot lähtevät usein ensin ja joudut viemään ajoneuvon budjetista pois. Ei vain sitä, vaan suunnittelu tarkoittaa vähemmän murehtimista, ja sitä tarvitset lähtöpäivänäsi. Varaa tästä!

car

Suositukset