addCar vuokrausehdot

Valitse maasi
bullet Albaniabullet Argentina
bullet Bulgariabullet Croatia
bullet Virobullet Suomi
bullet Kreikkabullet Guadeloupe
bullet Icelandbullet Jamaica
bullet Latviabullet Liettua
bullet Macedoniabullet Malta
bullet Montenegrobullet Marokko
bullet Perubullet Puola
bullet Romaniabullet Serbia
bullet Slovakiabullet St. Martin
bullet Turkeybullet Ukraina
bullet United Arab Emirates 

Hyvä asiakas, arvostamme että olette kiinnostuneita vuokraehdoistamme. Tarkemmat tiedot saatte etsimällä tiettyä autoluokkaa tietystä vuokrauspaikasta, koska kaikissa maissa ja autoluokissa ei sovelleta samoja vuokraehtoja. 


Tässä yleiset vuokraehtomme.

Ikä:

Jokaisessa maassa ja jokaisessa autoluokassa on omat ikärajoituksensa. Voitte tehdä haun meidän varaus-sivuiltamme tarkempia tietoja varten.

Vuokraushinta:

addCar autonvuokraus hinnat ovat vuorokausihintoja (24h), sisältäen auton sekä vakuutukset. Polttoainekulut eivät kuulu vuokrahintaan.

Maksutapa:

Maksutapana hyväksymme seuraavat luottokortit: VISA, AMEX, Diners, JCB, Union Pay and Master Card. Vuokrauksen alussa vuokraaja antaa vuokraamon tehdä XX_DEPOSIT EUR katevarauksen, sekä koko vuokrasumman veloituksen luottokortiltaan. Katevarauksella katetaan vuokrauksen aikana mahdollisesti syntyvät lisäkulut, joita muodostuu esimerkiksi polttoaineesta, sakoista, pysäköintivirhemaksuista tai omavastuuveloituksesta. Lopullinen lasku tehdään mahdollisimman pian palautuksen jälkeen. Emme hyväksy käteismaksua.

Lisäkuljettaja:

Lisäkuljettaja on mahdollista lisätä vuokraukseen lisähinnasta. Voitte tehdä haun kotisivuiltamme tarkastaaksenne toimipaikkakohtaisen hinnan.

Kilometrit:

Suurimmassa osassa vuokrauksista on vapaat kilometrit, kuitenkin joissain on rajoituksia. Voitte tehdä haun kotisivuiltamme tarkastaaksenne paikkakuntakohtaisen tilanteen.

Siivousmaksu:

Tupakointi vuokra-autossa on kaikissa olosuhteissa kiellettyä. Mikäli vuokra-autossa kiellosta huolimatta tupakoidaan tai auto joudutaan muuten poikkeuksellisesti siivoamaan, on aiheutuva lisäkulu vähintään 150,00 EUR. Siivouksesta joudutaan poikkeava maksu periä myös, mikäli autosta löytyy eläimen karvoja tai normaalista käytöstä poikkeavaa likaa.

Vaaditut asiakirjat:

Vuokrauksen alussa vuokraajan/kuljettajan on todistettava henkilöllisyytensä voimassaolevalla passilla tai henkilötodistuksella, sekä esitettävä voimassaoleva ajokortti. Kaikilla kuljettajilla pitää olla B-luokan ajokortti, sekä vähintään 2 vuotta ajokokemusta. Mikäli kuljettajalla on ajokortti jonka teksti on kirjoitettu muilla kuin roomalaisilla aakkosilla, tarvitsee kuljettaja myös kansainvälisen käännöksen tai kansainvälisen ajokortin (International Driving Permit)

Collision and Damage waiver (CDW)

Jokaisessa vuokrauspisteessä ja autoluokassa on paikkakuntakohtaista vaihtuvuutta. Voitte tehdä haun kotisivuiltamme tarkistaaksenne omavastuuosuuden. Vuokraajaa pidetään vastuussa kaikista autoon kohdistuvista vaurioista, mukaan lukien renkaat sekä vanteet. Vuokraaja on vastuussa myös vaurioista jotka eivät ole suoraan vuokraajan aiheuttamia, mutta vuokra-aikana syntyneitä. Lunastustapauksissa asiakkaan omavastuu määräytyy auton kokoluokan mukaan. CDW ei kata sisustan, sisustan varusteiden tai tuulilasin vaurioita. Vuokraaja on vastuussa auton vaurioista kokonaisuudessaan, seuraavissa tapauksissa: mikäli vaurio syntyy piittaamattomuuden takia, autoa kuljetetaan sille soveltumattomassa maastossa, autoa kuljetetaan päihteiden vaikutuksen alaisena tai vakuutusyhtiö toteaa vaurion/onnettomuuden tapahtuneen törkeän liikennerikkomuksen takia. Edellä mainituissa tapauksissa asiakas on velvoitettu korvaamaan vuokraamolle 50,00EUR per päivä, jokaisesta päivästä kun auto ei ole vuokraamon käytössä.

Theft Protection (TP):

Jokaisessa toimipisteessä ja autoluokassa sovelletaan paikkakuntakohtaista hinnastoa. Voitte tehdä haun kotisivuiltamme saadaksenne lisätietoa. Mikäli auton avaimet tai kaukosäädin varastetaan, on asiakas vastuussa autosta sen täydestä arvosta.

Super Collision ja Damage Waiver (SCDW): 

Hyväksymällä ja maksamalla lisävakuutuksen vuokraajan omavastuuosuus nollaantuu. Jokaisessa toimipaikassa sovelletaan paikkakuntakohtaista hinnastoa. Voitte tehdä haun kotisivuiltamme tarkastaaksenne lisävakuutuksen hinnan. SCDW ei kata sisustan tai sisustan lisävarusteiden vaurioita. SCDW ei myöskään kata vaurioita jotka syntyvät seuraavissa olosuhteissa: mikäli vaurio syntyy piittaamattomuuden takia, autoa kuljetetaan sille soveltumattomassa maastossa, autoa kuljetetaan päihteiden vaikutuksen alaisena tai vakuutusyhtiö toteaa vaurion/onnettomuuden tapahtuneen törkeän liikennerikkomuksen takia. SCDW ei myöskään poista asiakkaan vastuuta varkaustapauksissa.

Nouto/palautus:

Auton nouto ja palautus on veloituksetonta aukioloaikojen aikana. Aukioloajan ulkopuolella lisätään palvelumaksu. Vuokraaja on vastuussa kaikista vaurioista joita ei ole selvästi merkitty autonvuokrausasiakirjoihin. addCar edustaja ei välttämättä ole paikalla auton palautushetkellä, joten vuokraaja hyväksyy että auton palautustarkastus joudutaan tässä tapauksessa suorittamaan ilman vuokraajan läsnäoloa. Auton palautustarkastus suoritetaan mahdollisimman pian palautuksen jälkeen ja mahdollisista vaurioista ilmoitetaan asiakkaalle viimeistään 48 tunnin kuluttua palautuksesta.

Rajoitukset:

Auton ajaminen sallitaan ilman rajoituksia, siinä maassa mistä auto vuokrataan. Auton kuljettaminen vuokrausmaan ulkopuolella on kiellettyä ilman vuokraamon suostumusta. Rikkomustapauksissa vuokraaja on vastuussa auton vaurioista auton täydestä arvosta, sekä vuokraajalta sakotetaan 400,00EUR. Jokaisessa toimipisteessä ja jokaisella rajalla sovelletaan toimipaikkakohtaista rajanylityshinnastoa. Voitte tehdä haun kotisivuiltamme tarkastaaksenne hinnan, ja saadaksenne lisätietoa.

Tankkausmaksu:

Asiakkas vastaanottaa auton täydellä tankilla vuokrauksen alussa. Mikäli asiakas palauttaa auton vajaalla tankilla, on hän velvoitettu suorittamaan tankkausmaksu. Tankkausmaksun määrä ja litrahinta tankkauksessa vaihtelee maakohtaisesti. Voitte tehdä haun kotisivuiltamme saadaksenne lisätietoa.

Sakot:

1) Vuokraaja on vastuussa kaikista sakoista, sekä pysäköintivirhemaksuista vuokrauksen aikana.

2) Mikäli kohdan addCar maksaa kohdassa 1. mainittuja maksuja, asiakas on vastuussa korvaamaan maksut kokonaisuudessaan, sekä käsittelymaksun jonka suuruus on XX_P_FEE.

3) Vuokraajan pyytäessä addCar toimittaa vuokraajalle kopion maksetuista maksuista, jotka ovat tulleet asiakkaan vuokra aikana.

4) Asiakkaan hukatessa autolle kuuluvia dokumentteja, asiakkaalta peritään 250,00 EUR, sekä 50,00 EUR per päivä jos autoa ei voida käyttää dokumentin puuttumisen takia. Yläraja maksussa on 500,00 EUR.

5) Asiakkaan hukatessa auton avaimet, asiakas on velvoitettu korvaamaan 250,00 EUR avaimesta, sekä 50,00 EUR per päivä. Yläraja päiväkorvauksella on 500,00 EUR. Mikäli uuden avaimen hankkimiskustannukset ylittävät 250,00 EUR, on asiakas velvoitettu korvaamaan avaimen täysi hankintahinta.

6) Mikäli Autovuokraamo välittää poliisille tietoa vuokraajasta, on vuokraaja velvollinen korvaamaan käsittelykuluja 15,00 EUR per tiedustelu ilman ennakkoilmoitusta. Autovuokraamo joutuu luovuttamaan poliisille asiakkaan tietoja, poliisin näin vaatiessa.

Tekninen vika:

Mikäli auto kärsii teknisestä viasta, joka johtuu auton väärinkäytöstä, on asiakas velvollinen korvaamaan auton korjauksen. Lopullisen arvion vikatilanteista tekee huoltoliike. Mikäli auto on takuunalainen, asiakas on korvausvelvollinen vain takuuseen kuulumattomista korjauksista.TEE VIISAS VALINTA
  • Katso laaja autovalikoimamme
LIIKENNESÄÄNNÖT
Katso liikennesäännöt:
ILMAISET KILOMETRIT
  • Aja autoa niin paljon kuin haluat, ilman kilometrimaksua
LISÄVAKUUTUS
Saat:
  • Ei omavastuuta jos Kolari & Vahinko
  • Peruutus: Rahat takaisin - takuu