Lisätietoja addCar-yhtiöstä

NOPEA !!! KEHITYKSEMME

Perustettu vuonna 2005 yhteistyössä airBaltic`in kanssa. addCar on kehittynyt pienestä paikallisesta autovuokraamoyhtiöstä kansainväliseksi brändiksi Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Läheinen yhteistyö johtavien varausvälittäjien, kuten Rentalcarsin, Carrentalsin, AutoEuropen sekä Cartrawlerin kanssa on johdattanut yhtiömme nopeaan kasvuun ja addCar on nyt johtava keskisuuri autovuokraamoketju Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Romaniassa, Bulgariassa, Kreikassa, Maltassa, Miamissa, Kaliforniassa sekä Nevadassa.

Historiamme

Perustanut Kristian Kirchheiner, entinen lentoyhtiön johtaja, joka aloitti autonvuokrauksen 5 autolla Riikassa, Latviassa vuonna 2005. Tämä oli aikaa ennen on-line hakukoneita ja varausvälittäjiä joten olimme riippuvaisia airBalticista sekä muista lentoyhtiöistä, jotka markkinoivat brändiämme omilla nettisivuillaan. Vuonna 2007 alkoi ensimmäinen yhteistyömme Cartrawler-varausvälittäjän kanssa. Se antoi meille suunnan jonka avulla tiesimme kuinka kasvatamme tulevaisuudessa myyntiämme. Teimme yhteistyösopimuksia muiden ”brokereiden” kanssa ja se loi mahdollisuuden laajentumiselle. Nyt ketjullamme on 49 toimistoa 10 maassa ja kasvumme jatkuume.

Liikeideamme.

Tarjoamme parasta mahdollista palvelua kilpailukykyiseen hintaan keskittämällä huomiomme kustannuksiin. Ulkoistamme mahdollisimman paljon liitännäispalveluja alihankkijoille jotta voimme palvella paremmin ja olla joustavia.

Me kutsumme tätä ”Fiksuksi tavaksi” - ”the Smart Way

Kehityksemme

Olemme laajentaneet verkostoamme voimakkaasti viime vuoden aikana avaamalla uusia toimistoja laajalle Europpaan sekä Pohjois-Amerikkaan. Teemme yhteistyösopimuksia kunniallisten, paikallisten kumppaneiden kanssa jotka ymmärtävät että tarjoamme laadukkaan tuotteen edulliseen hintaan. Kumppanimme ovat vakiintuneita, laadukkaita autovuokraamoja joilla on samanlainen lähestymistapa autonvuokraukseen kuin meillä: tarjota huippupalvelua edullisesti. Tämä tapa suhtautua ja ajatella on mahdollistanut nopean kasvumme uusiin kaupunkeihin Euroopassa sekä Pohjois-Amerikassa. Parhaillaan etsimme uusia kumppaneita Benelux-maista ja Yhdysvaltain Itä-rannikolta.

 

Johtomme

 • Kristian Kirchheiner 

  Kristian on addCar Internationalin perustaja sekä omistaja. Hänen pääasiallinen vastuualueensa on ketjumme kansainvälinen kehitys sekä yhteyksien pitäminen sidosryhmiimme sekä addCar-yrittäjiin ja yhteistyökump-paneihin.

 • Stefka Kasabova

  Stefka on addCar Bulgarian johtaja. Hänellä on pitkä kokemus autonvuokrauksesta EasyRent vuokraamosta ja kykenee tarjoamaan erinomaisen palvelun ja loistavat autot edulliseen hintaan.

 • Igors Mulukins

  Igor toimii johtajana Baltian-maiden päälisenssin-haltiayrityk-sessä. Hän oli ennen nykyistä tointaan 11 vuotta addCar työntekijänä.

 • Ruvin Tafej

  Ruvin vastaa franchise kumppaneistamme. Hän omaa pitkän kokemuksen muista yrityksistä autovuokrausalalta, sekä franchise toiminnasta.

   

 • Meteusz Osek

  Mateusz on yksi Osek-perheen jäsenistä jotka ovat solmineet yhteistyösopi-muksen addCarin kanssa Puolaan. Heillä on 15 toimistoa Puolassa ja on näin ollen yksi suurimmista franchise-yrityksestä addCar ketjussa.

   

 • Toncica Bogdan

  Toncica on addCar Kroatian johtaja. Hän on menestyneesti rakentanut addCar ketjua Kroatiassa ja perustanut pisteet useisiin suuriin Kroatian kaupunkiin. Muutamana esimerkkinä Zagreb, Zadar, Split, Dubrovnik, sekä Pula. Toncicalla on myös pitkä kokemus autovuokraamoalasta Kian ja Suzukin maahantuojana.

   

 • Tomi Heikkila

  Tomi on addCar Suomen johtaja. Hänellä on pitkä kokemus autovuokrausalalta ja hän kykenee tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelun, järkevään hintaan. Tomi on tottunut ongelmiin joita Suomen, joskus haasteellinenkin ilmasto voi aiheuttaa ja hänellä on tarjolla useita laadukkaita autoja suosituilta valmistajilta.

   

 

KATSO AUTOJAMME
Our Cars
 • Katso kaikki autojemme yksityiskohdat eri kohteissamme
HENKILÖKOHTAINEN PALVELU
 • Tarjoamme henkilökohtaista palvelua ympäri vuorokauden. addCarin kanssa olet aina turvallisesti tiellä.