Lisätietoja addCar-yhtiöstä

ADDCAR LAAJENEE NOPEASTI!

addCar on perustettu vuonna 2005 yhteistyössä lentoyhtiö airBaltic`in kanssa. addCar on kehittynyt pienestä paikallisesta autonvuokraamoyhtiöstä kansainväliseksi brändiksi Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Läheinen yhteistyö johtavien varausvälittäjien, kuten Rentalcarsin, Carrentalsin, AutoEuropen sekä Cartrawlerin kanssa on johdattanut yhtiömme nopeaan kasvuun ja addCar on nyt johtava keskisuuri autovuokraamoketju Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Romaniassa, Bulgariassa, Kreikassa, Maltassa, Miamissa, Kaliforniassa sekä Nevadassa. 2021 addCar -autonvuokraus laajenee Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. 

Historiamme

addCar -autonvuokrausketjun on perustanut Kristian Kirchheiner, entinen lentoyhtiön johtaja, joka aloitti autonvuokrauksen 5 autolla Riikassa, Latviassa vuonna 2005. Tämä oli aikaa ennen on-line hakukoneita ja varausvälittäjiä, joten olimme riippuvaisia airBalticista sekä muista lentoyhtiöistä, jotka markkinoivat brändiämme omilla nettisivuillaan. Vuonna 2007 alkoi ensimmäinen yhteistyömme Cartrawler -varausvälittäjän kanssa. Se antoi meille suunnan, jonka avulla tiesimme kuinka kasvatamme tulevaisuudessa myyntiämme. Teimme yhteistyösopimuksia muiden ”brokereiden”=varausvälittäjien kanssa ja se loi mahdollisuuden laajentumiselle. Nyt ketjumme toimii jo 25 maassa.

Liikeideamme

Tarjoamme parasta mahdollista palvelua kilpailukykyiseen hintaan keskittämällä huomiomme kustannuksiin. Ulkoistamme mahdollisimman paljon liitännäispalveluja alihankkijoille, jotta voimme palvella asiakkaitamme paremmin kilpailukykyisillä vuokraushinnoilla.

Me kutsumme tätä ”Fiksuksi tavaksi” - ”the Smart Way"

Kehityksemme

Olemme laajentaneet verkostoamme voimakkaasti viime vuosien aikana avaamalla uusia toimistoja laajasti Europpaan sekä Pohjois-Amerikkaan. Teemme yhteistyösopimuksia hyvämaineisten, paikallisten kumppaneiden kanssa, jotka ymmärtävät, että haluamme tarjota asiakkaillemme sijainnista riippumatta aina laadukkaan tuotteen edulliseen hintaan. Kumppanimme ovat vakiintuneita, laadukkaita autonvuokraamoja, joilla on samanlainen lähestymistapa autonvuokraukseen kuin meillä: tarjota huippupalvelua edullisesti. Tämä tapa suhtautua ja ajatella on mahdollistanut nopean kasvumme uusiin kaupunkeihin Euroopassa sekä Pohjois-Amerikassa. Parhaillaan etsimme uusia kumppaneita Benelux-maista ja Yhdysvaltain Itärannikolta.

 

Johtomme

 • Kristian Kirchheiner 

  Kristian on addCar Internationalin perustaja sekä omistaja. Hänen pääasiallinen vastuualueensa on ketjumme kansainvälinen kehitys sekä yhteyksien pitäminen sidosryhmiimme sekä addCar -yrittäjiin ja yhteistyökumppaneihin.

 • Stefka Kasabova

  Stefka on addCar Bulgarian johtaja. Hänellä on pitkä kokemus autonvuokrauksesta EasyRent -vuokraamosta. Stefka kykenee tarjoamaan erinomaisen palvelun ja loistavat autot edulliseen hintaan.

 • Igors Mulukins

  Igor toimii johtajana Baltian-maiden päälisenssin haltiayrityksessä. Hän oli ennen nykyistä tointaan 11 vuotta addCar työntekijänä.

 • Ruvin Tafej

  Ruvin vastaa franchise -kumppaneistamme. Hän omaa pitkän kokemuksen muista yrityksistä autovuokrausalalta, sekä franchise -toiminnasta.

   

 • Meteusz Osek

  Mateusz on yksi Osek-perheen jäsenistä, jotka ovat solmineet yhteistyösopimuksen addCarin kanssa Puolaan. Heillä on 15 toimistoa Puolassa ja he ovat näin ollen yksi suurimmista franchise -yrityksestä addCar -ketjussa.

   

 • Toncica Bogdan

  Toncica on addCar Kroatian johtaja. Hän on menestyneesti rakentanut addCar -ketjua Kroatiassa ja perustanut pisteet useisiin suuriin Kroatian kaupunkiin. Muutamana esimerkkinä Zagreb, Zadar, Split, Dubrovnik, sekä Pula. Toncicalla on myös pitkä kokemus autovuokraamoalasta Kian ja Suzukin maahantuojana.

   

 • Katja Kapanen

  Katja on addCar Suomen johtaja. Hänellä on pitkä kokemus matkailualalta. Suomessa addCar toimipaikat ovat Helsingin lisäksi kattavasti niin Rautatieasemilla kuin Lentoasemien yhteydessä. Suomessa tarjoamme laadukkaita autoja suosituilta autonvalmistajilta myös vaativiin Suomen talviolosuhteisiin.

   

 

KATSO AUTOJAMME
Our Cars
 • Katso kaikki autojemme yksityiskohdat eri kohteissamme
HENKILÖKOHTAINEN PALVELU
 • Tarjoamme henkilökohtaista palvelua ympäri vuorokauden. addCarin kanssa olet aina turvallisesti tiellä.